معراج اندیشه

به نام خدا
تبلیغ فرهنگ و تمدن غرب و تحقیر جوانان کشور در برابر پیشرفت های مغرب زمین، از جمله ترفند های دشمن است که عمدتاً با توسل به ابزار رسانه ای، توان و امکان تحقق دارد. امام (ره) این خطر را نیز گوشزد می فرمایند که چه بسا عناصر داخلی نیز در این راستا مورد استفاده دشمن قرار گیرند. از این رو حتی به اساتید و معلمین هشدار می دهند که مبادا جوانان را که تازه از اسارات و استعمار رهیده اند تحقیر و سرزنش نمایند و خدای ناکرده از پیشرفت و استعداد خارجی ها بترسند و روحیه پیروی و تقلید را در روح و روان جوانان تزریق کنند. ترویج ولنگاری، اباحه گری، بی قیدی و انحراف عقیدتی، اخلاقی و فرهنگی از دیگر ترفند های مورد توجه دشمن برای تخدیر و خنثی کردن نیروی جوانان است که عمدتاً در شکل تبلیغ آزادی های بی قید و شرط و نامحدود امکان تحقق می یابد. ترفند شومی که خطر آن از نگاه امام از نظر اسلام و عقل محکوم بوده و چنانچه به طور قاطع جلوی آن گرفته نشود همه مسئول می باشند (صحیفه نور، جلد 1، ص 97). این هشدار قاطع امام بر این منطق و مبنا استوار است که ایشان دریافته بودند که دشمنان چنانچه بخواهند انقلاب اسلامی را متلاشی کنند، ناچارند این تلاش را از درون انقلاب سازماندهی کنند و لازم است محور تهاجمشان نیز نسل جوان باشد که اکثریت جمعیت کشور را تشکیل می دهند و همچنین زود نیز تاثیر می پذیرند. مشغول کردن جوانان به مسائل فرعی و بیهوده، ترویج روحیه تساهل و تسامح و جدا ساختن آن ها از کانون های مذهبی و دینی از دیگر روش هایی است که دشمن در راستای تضعیف کردن توان و انگیزه انقلابی جوانان به کار گرفته و سخت به آن امید بسته است. لذا از نظر امام راحل جوانان هم نقطه اتکای انقلاب هستند و هم در صورت خودباختگی و غربزدگی پاشنه آشیل آن می شوند.

بایگانی

۷ مطلب در دی ۱۳۹۳ ثبت شده است

سبک زندگی بخش حقیقی و اصلی تمدن اسلامی است، ما اگر پیشرفت همه جانبه را به معنای تمدن سازی نوین اسلامی بگیریم، دو بخش دارد: یک بخش، بخش ابزاری است، بخش دیگر، بخش متنی، اصلی و اساسی است.

بخش ابزاری عبارت است از همین ارزش هایی که ما امروز به عنوان پیشرفت کشور مطرح می کنیم: علم، اختراع، صعنت، سیاست، اقتصاد، اقتدارسیاسی و نظامی، اعتبار بین المللی، تبلیغ و ابزارهای تبلیغ و ..البته پیشرفت های خوبی صورت گرفته.

 

 

اما بخش حقیقی، آن چیزهایی است که متن زندگی ما را تشکیل می دهد، که همان سبک زندگی است که عرض کردیم. این بخش حقیقی و اصل تمدن است، مثل مساله ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مساله ی خط، مساله زبان، مساله ی کسب کار، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با دولت، سفرهای ما، رفتارهای ما با بیگانه، این ها آن بخش های اصلی تمدن است که متن زندگی انسان است. در انقلاب، در این بخش، پیشرفت ما چشمگیر نیست، باید آسیب شناسی کنیم و راه کار ارائه کنیم تا شاهد پیشرفت در این بخش نیز باشیم.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۹ دی ۹۳ ، ۲۳:۲۸
دبیر خانه معراج اندیشه

دکتر محمد رجبی دوانی

دکتر رجبی

دکتر رجبی

 

دکتر محمد جبار پور

 

 

دکتر حجت الاسلام نیکزاد

 

دکتر عطاا... بیگدلی

 

 

عکاس :

محمد کبود تبار

 

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۹۳ ، ۲۲:۲۰
دبیر خانه معراج اندیشه

اولین عکس

ستاد برگزار کننده این سلسله جلسه

1)حامد محمد جانپور:دبیر ستاد

2)سید نظام حسینی: کمیته تدارکات و پشتیبانی

3)طاهر رحمانی:کمیته فرهنگی و روابط عمومی

4)صالح مرتضی زاده آرائی: کمیته تبلیغات

5)علیرضا عزیزی درونکلایی: کمیته تبلیغات

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۹۳ ، ۲۲:۱۱
دبیر خانه معراج اندیشه

لوگوی دوره

 

با سلام و تحیات بر ذات یگانه منجی عالم بشریت، حضرت صاحب الامر(عج) و به حول قوه ی الهی و با استعانت از ساحت مقدسش، ستاد برگزاری سلسله جلسات معرفتی معراج اندیشه توانسته است با همکاری مرکز و سایر موسسات فرهنگی استان ، اساتید مجرب و خبره ای را در زمینه مباحث غرب شناسی گردهم آورد ; و در یک بازه زمانی 2روزه کلاس های آموزشی معنوی را در مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل برگزار نماید.

اساتید حضور یافته در  این دوره از معراج اندیشه :

دکتر محمدرجبی دوانی

دکتر محمد جبارپور

حجت الاسلام دکتر نیکزاد

دکترعطاء الله بیگدلی

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۹۳ ، ۲۱:۱۷
دبیر خانه معراج اندیشه

در طول تاریخ برای همه انسان‌ها این سؤال مطرح بوده است که هدف زندگی چیست و انسان برای چه زندگی می‌کند و در واقع هدف انسان از زندگی و در زندگی چه باید باشد. آفریدگار این نظام هستی، جهان و انسان را به چه هدفی آفرید. هدف خلقت جهان و انسان چیست. باید توجه داشت، منظور از سؤال یاد شده این نیست که بدانیم غایت این آفرینش چیست، بلکه منظور بررسی هدف و کمال انسان می‌باشد. به دیگر سخن، ماهیت انسان چیست، تا بررسی گردد سبک زندگی شایسته آدمی در این جهان چه می‌باشد. یکی از آموزه‌های مشترک همه ادیان الهی این است که در متون دینی؛ از یک سو، سبک زندگی غیر الهی مذمت و تخطئه شده است و آسیب شناسی درخوری از سبک زندگی آنان، به عمل آمده است. این نکته، هم ناظر به ساحت فردی انسان‌ها و هم ناظر به ساحت جمعی آدمی است. برخی از آیات قرآن، وضع موجود انسان را مورد مذمت قرار می‌دهد. مانند سوره عصر، آیه 2؛ احزاب، 72؛، ابراهیم، 34؛ علق، 6؛‌ معارج، 19 و 20؛ اسراء، 11، 67 و 100؛ حج، 66؛ شوری، 48؛ زخرف، 15. و برخی دیگر از آیات قرآن، بخشی از ساحت جمعی انسان‌ها را مورد نکوهش قرار می‌دهد. مانند سوره عنکبوت، آیه 2 و 3؛ انفال، 25؛ ابراهیم، 42؛ اعراف، 94 و 95. از سوی دیگر، در برخی از آیات، سبک زندگی مورد تأیید اسلام نیز بیان شده است، تا انسان‌ها بدانند، سبک زندگی مطلوب اسلامی چیست و ویژگی‌ها و آثار آن چه می‌باشد و رسیدن به آن، ممکن است. غایت آموزه‌های دینی، رهایی از وضع موجود سبک زندگی غیر اسلامی و رسیدن به «حیات طیّبه» می‌باشد. از این رو، مبدأ نظام آفرینش را به گونه‌های مختلف بیان کرده و نیز مبدأ آفرینش خود انسان و پایان زندگی دنیوی او را ترسیم نموده و دو نوع سبک زندگی الهی و غیر الهی را بیان کرده و ویژگی‌ها و آثار هر دو را به شکل واضح آشکار می‌سازد.

 

منبع و متن کامل:

http://islamiclifej.com/?page=article&article_id=8693

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۰:۱۸
دبیر خانه معراج اندیشه

به نام خدا

به اطلاع دانشجویانی که در اولین دوره از سلسله جلسات معراج اندیشه ثبت نام نموده اند ، می رساند : با توجه به تغییر زمان حضور اساتید ، این دوره با یک هفته تاخیر در تاریخ 12 و 11 دی ماه 1393 برگزار می گردد.

لوگوی دوره


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۳ دی ۹۳ ، ۱۰:۰۱
دبیر خانه معراج اندیشه

 

 برای دانلود آیین نامه سلسله جلسه های معرفتی معراج اندیشه بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

دریافت


عنوان: آیین نامه سلسله جلسات معراج اندیشه
حجم: 18.8 کیلوبایت
توضیحات: لینک دانلود مستقیم
 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۲ دی ۹۳ ، ۲۲:۱۷
دبیر خانه معراج اندیشه